Mennesker og teknologi

Vi i Foss Fabrikker er stolte over at våre innredninger produseres i Norge. Det gir oss ikke bare muligheten til å kvalitetssikre produktene gjennom hele prosessen, men også å bidra til redusert miljøavtrykk.

feature-img1

Å ta hensyn til mennesker og omgivelser har alltid vært viktig for Foss Fabrikker. Dette gjenspeiles blant annet i produksjonsmetodene. Vi tok varmepumper i bruk allerede i 1977, vi slipper ikke ut farlige gasser og vi har utviklet bærekraftig avfallshåndtering.

Når vi skal produsere baderomsmøbler av beste kvalitet til det norske markedet, bruker vi alt fra blyant og papir til høyteknologiske roboter. Fabrikklokalene på Birkeland omfatter hele 7000 kvadratmeter og den automatiserte maskinparken representerer det ypperste innen produksjonsteknologi.

Enda viktigere er vår kompetente stab. Under deres kyndige ledelse styres store deler av produksjonen direkte etter kundenes ordrer. Summen av erfaring, utmerket design, dyktige mennesker og avansert teknologi gjør oss til en svært konkurransedyktig produksjonsbedrift. Hos oss er funksjonell produktutforming og solid kvalitet de bærende elementene.